Ergonomisk lagerinnredning

Welands lagerinnredning gir forutsetninger for en effektiv lagerhåndtering. Her er ergonomiske løsninger viktige for å sørge for et trygt og sikkert arbeidsmiljø – god ergonomi reduserer risikoen for arbeidsrelaterte skader.

Enklere håndtering av plukkgods

Med uttrekksenhetene våre for pallereoler blir godset mer tilgjengelig. Arbeidet med håndtering av plukkgods på paller blir dermed enklere, mer effektivt og mer ergonomisk. Produktiviteten øker når det blir lettere å plukke, og arbeidsmiljøets ergonomi blir bedre. Uttrekksfunksjonen medfører også at avstanden mellom hylleplatene kan være mindre, noe som gir en effektiv utnyttelse av lagerlokalets totale volum.

Ergonomiske uttrekksenheter

Å jobbe på lager kan noen ganger være tungt arbeid med både tunge løft og ubekvemme arbeidsstillinger, som på sikt kan føre til belastningsskader. Med Welands ergonomiske uttrekksenheter kan man unngå mange slitasje- og belastningsskader som ofte forekommer ved materialhåndtering.

Uttrekksenhetene finnes i to varianter for en belastning på 700 kg eller 1000 kg. Den lave konstruksjonen passer til pallereoler fra de fleste produsenter. I gulvutførelsen har uttrekksenheten fire støtteben for å gjøre truckhåndtering mulig. De opphøyde håndtakene letter uttrekking og gir en komfortabel arbeidsstilling.

Les mer om uttrekksenheter for lager.

Komplett lagerinnredning

Hos Weland finner du flere produkter for å innrede et effektivt og ergonomisk lager. Fleksible pallereoler, grenreoler og listreoler kan tilpasses etter dine forutsetninger. Påkjøringsbeskyttelsene våre forhindrer skader på bygninger, maskiner og pallereoler ved påkjørsel. Stablingsbare stålpaller kan håndteres med alle typer trucker. De er utformede for lastebilplan, og kan stables kompakt for å minimere tom plass.

Se alle lagerinnredninger hos Weland.

Publicert: 2021-11-30