Det handler om følelse

Den franske balkongen som begynte å bli brukt i Sverige allerede på slutten av 1800-tallet, er helt klart her for å bli. En fransk balkong har mange fordeler sammenlignet med et vanlig vindu. Selv om et vindu også kan åpnes, gir det ikke samme følelse som å åpne en hel dør. Mulighetene til å lufte og til å få sol inn, og følelsen av å være ute selv om du fortsatt er inne, er noe du rett og slett ikke oppnår ved å åpne et vanlig vindu.

Vi har lang erfaring med fremstiling av ulike typer rekkverk, og i løpet av årene har det blitt en hel del franske balkongrekkverk. Etter hvert som populariteten har økt de siste årene har vi også begynt å standardisere ulike detaljer, slik som utførelse, løsninger for innfestinger og ekstrautstyr, for eksempel belysning. For dem som vurderer å installere en fransk balkong, enten det er for én enkelt boenhet eller for et helt boligområde, er selvsagt sikkerhet alfa og omega.

Rekkverkene våre er som standard varmforsinket eller lakkerte for å takle store påkjenninger, slik som vær, vind og korrosjon. De leveres automatisk som barnesikre, siden de har en maksimal avstand mellom åpningene på 10 cm. Velg mellom en enkelt eller dobbelt modell, med eller uten belysning i håndløperen.

En fransk balkong gir selv de minste leiligheter en følelse av romslighet og frihet.

Les mer om våre franske balkongrekkverk

Publisert: 2022-06-02