Carport

Carporten ga de ansatte i hjemmetjenesten en bedre start på arbeidsdagen

Saltdal kommune i Nord-Norge behøvde en parkeringsplass for bilene til hjemmetjenesten og bestemte seg for Weland sin carport Autone.

Bilene hadde tidligere stått ute, men travle dager og snø skapte problem for de ansatte.

– Carporten har nå gitt de ansatte en bedre start på arbeidsdagen, sier Johnny Ledsaak som er prosjektansvarlig i kommunen.

Ønske om kort monterings tid, høy nøyaktighet og vedlikeholdsfrie materialer

Saltdal kommune hadde ønske om element for å få kort monterings tid, fabrikk produksjon før høy nøyaktighet og vedlikeholdsfrie materialer. De valgte nøytrale farger for at carporten skulle glir inn i omkringliggende bebyggelse.

– Vi har blitt godt fulgt opp av Weland fra forespørsel, tilbud og kontrakt. Oppfølgingen har fulgt produktet til ferdig montasje, uklarheter vi hadde underveis i montasjen har blitt besvart og raskt avklart, forteller Johnny.

Carporten ble montert i et område med snølast på 4,5 kN/m2 uten problem. Den kunne også monteres på medfølgende betongfundament.

– Det gjorde att vi reduserte anleggskostnaden ved å ikke støpe plate til montasjen, sier Johnny.

Svært fornøyde med resultatet

– Vi vil i juni ha en gjennomgang av montasjen og montere el-bil ladere. Men vi er så langt svært fornøyde med resultatet. Jeg kan virkelig anbefale dette produktet til andre som har et behov for en skjermet biloppstilling i carport.

Publisert: 2023-06-08