Welands flammerist slukker oljebrann på tre sekunder

Weland egenutviklede flammerist er en brannkvelende rist som har et unikt design med egenskaper som kveler en oljebrann på tre sekunder. Risten er spesielt utviklet til brannslukkingsgroper i f.eks. transformatorstasjoner. Her forklarer vi mer om flammeristene våre og fordelene ved dem. 

Brannkvelende rister har inngått i Welands sortiment i mange år og er også et selvsagt valg for offshore- og petrokjemiske industrier. Flammeristen er svært motstandsdyktig mot korrosjon, og er tilpasset industrielle områder med aggressivt klima. Lette seksjoner gjør at flammeristen er enkel å montere og demontere ved f.eks. reparasjons- og vedlikeholdsarbeid.

Risten er sklisikker, Rutschklass R11, og alle åpninger er Ø10 mm eller mindre, slik at små gjenstander ikke kan falle gjennom. Flammeristen fra Weland er mønsterbeskyttet (nr. 005650389) og patent pending (ans.nr. 18195722.6) og levereres komplett, inkludert bærende profiler.

Slukketid på tre sekunder

Ved branntilløp med brennende olje renner oljen gjennom perforeringen i risten og kveles på grunn av flammeristens egenskaper. Tester utført av Danish Institute of Fire and Security Technology påviser svært gode resultater med en slukketid på bare tre sekunder. Resultatet viser også at det ikke var noen skader eller misfarginger på produktet etter brannen. Du kan få rapporten fra en av våre selgere.

Skreddersy med ekstrautstyr

Som ekstrautstyr finnes ulike detaljer som forenkler drift og tilsyn i brønnen. Weland kan tilby gjengede hull til f.eks. jordingsflette i tilfeller hvor jording er aktuelt. Får å enkelt komme til under flammeristen kan du komplettere flammeristen med en inspeksjonsluke. Ved montering leveres kompletterende bjelker. Weland tilbyr også en stige for enklere tilgang i tilfeller der brønnen er dyp.

Les mer om den unike flammeristen og se YouTube-filmen vår. 

Publisert: 2020-12-15

Share